2022. február 09. 09:31
Digitális előadás-sorozatunk 2022-ben is robog tovább! Az átalakuló médiapiac, a social media trendek és az esport piac előretörése után némi erősítéssel felvértezve az adatalapú influencer választás témakörét veséztük ki legutóbbi webináriumunkon. Hogy mennyi sikerrel? A következő ré…. cikkünkből most azonnal kiderül!

A beszélgetést nagy érdeklődés előzte meg, így izgatottan készültünk fel a nagy napra. Hogy biztosan a lehető legpontosabb szakmai tudást biztosítsuk résztvevőinknek, felkértük a Datalyze Research-től Sütő Annát és Molnár Esztert. Segítségükkel körbejártuk az influencer piacot, az influencer tervezés lépéseit és szintjeit, valamint persze azt, hogy miben segíthet egy kutatás. Milyen adatok állnak ilyenkor a rendelkezésünkre? Miket lehet egy adatlapú kutatásból kiolvasni? Hogyan határozzuk meg ezek alapján az influencer perszónát, a célcsoportot, és a legoptimálisabb tartalmakat (content mapping)? Akik ott voltak a Zoom videószobában már mind tudják a választ.  

Az előadás során konkrét kutatásokon keresztül, példákkal is szemléltették az elméleti anyagot, így minden résztvevő kézzel fogható tudással kattinthatott az X-re az előadás végén. Ha lemaradtál volna, kövesd Facebook oldalunkat és csekkold rendszeresen az elődadások oldalát, hogy mindenképp értesülj a következő előadásról!

Legújabb hírek
Folytatódott tovább digitális előadássorozatunk, amiben ezúttal annak jártunk utána, hogy mit takar a fenntartható fejlesztés, milyen előnyök származhatnak belőle és hogyan lehet a gyakorlatban megvalósítani.
Csütörtök 14:45
Igazi kutyainfluencer felépítésen dolgoztunk!
2022. november 15. 15:22
Milyen messze van a Metaverzumok kora? Utánajártunk!
2022. szeptember 12. 14:13