Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
február 09. 09:31
Digitális előadás-sorozatunk 2022-ben is robog tovább! Az átalakuló médiapiac, a social media trendek és az esport piac előretörése után némi erősítéssel felvértezve az adatalapú influencer választás témakörét veséztük ki legutóbbi webináriumunkon. Hogy mennyi sikerrel? A következő ré…. cikkünkből most azonnal kiderül!

A beszélgetést nagy érdeklődés előzte meg, így izgatottan készültünk fel a nagy napra. Hogy biztosan a lehető legpontosabb szakmai tudást biztosítsuk résztvevőinknek, felkértük a Datalyze Research-től Sütő Annát és Molnár Esztert. Segítségükkel körbejártuk az influencer piacot, az influencer tervezés lépéseit és szintjeit, valamint persze azt, hogy miben segíthet egy kutatás. Milyen adatok állnak ilyenkor a rendelkezésünkre? Miket lehet egy adatlapú kutatásból kiolvasni? Hogyan határozzuk meg ezek alapján az influencer perszónát, a célcsoportot, és a legoptimálisabb tartalmakat (content mapping)? Akik ott voltak a Zoom videószobában már mind tudják a választ.  

Az előadás során konkrét kutatásokon keresztül, példákkal is szemléltették az elméleti anyagot, így minden résztvevő kézzel fogható tudással kattinthatott az X-re az előadás végén. Ha lemaradtál volna, kövesd Facebook oldalunkat és csekkold rendszeresen az elődadások oldalát, hogy mindenképp értesülj a következő előadásról!

Legújabb hírek
Milyen messze van a Metaverzumok kora? Utánajártunk!
szeptember 12. 14:13
Május 26-án került megrendezésre legújabb digitális előadásunk, melynek témája a 2023-as év digitális trendjeinek áttekintése volt.
június 16. 14:12
A Metaverzumon és a blokkláncon is túl című előadásunkat nagy várakozás övezte, nemcsak az irodán belül, hanem résztvevőink körében is!
március 31. 13:57
Ismerj meg minket!
Dénes Video content manager