Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
október 11. 10:30
A tudás úgy jó, ha megosztják. Egyik fő neo-s alapelvünket követve indítottuk útnak webinárium sorozatunkat, ahol a digitális világ rejtelmeivel és trendjeivel igyekszünk megismertetni minden kedves érdeklődőt. Az első felvonásban az elmúlt időszak médiapiaci változásai kerültek górcső alá.

Azzal, hogy a világjárvány okozta bezártság alatt életünk átköltözött a digitális térbe, számottevő változások mentek végbe a médiapiacon. Többszáz jelentkező volt kíváncsi arra, hogy pontosan melyek is voltak ezek, és hogy mi várható a közeljövőben. Media business unit leaderünk, Benkő Judit egy órán keresztült mesélt a résztvevőknek, akik figyelmesen hallgatták a szakszerű előadást, majd amikor kérdésekre került sor, főként a third party cookie helyzete és a listing oldalak visszaesése felől érdeklődtek. 

Ha lemaradtál volna, nem kell izgulni, hiszen hamarosan digitális formában is megjelenik a 2021-es Digitális Média Tények Könyve, amiből elég sok mindent megtudhatsz majd a témáról. Az előadás vonat is robog tovább: október 21-én az idei social media trendek lesznek terítéken. Amennyiben érdekel, hogy a pandémia miként formálta át a közösségi média világát és a fogyasztási szokásokat, regisztrálj! A részvétel teljesen ingyenes, de ha nem iratkozol fel előre, lecsúszol a Zoom linkről.

Itt tudsz regisztrálni a következő előadásunkra: https://neointeractive.hu/digitalis_trendek_eloadas

Legújabb hírek
„It’s the most wonderful time of the year!” Igaz még egy hónap, amíg felcsendül az ismerős dallam, sokaknak már elérkezett az év legcsodálatosabb időszaka, a Black Friday akciók ideje! Mint már sok éve, idén is összegyűjtöttük a legkedvezőbb ajánlatokat a HelloBlackFriday.hu oldalon.
november 17. 16:29
Második felvonásához érkezett a Neo Interactive digitális előadás-sorozata. Az elmúlt év social media trendjeit körbejáró kurzus óriási népszerűségnek örvendett, hiszen száznál is többen hallgatták végig előadásunkat. Ha kíváncsi vagy, miről maradtál le, olvass tovább!
november 03. 12:06
Elérkezett a nagy nap! A fizikai kópia után már virtuálisan is kezedbe veheted az elmúlt év legmeghatározóbb digitális média és marketing trendjeit összefoglaló kiadványunkat. Miért érdemes „belelapozni”? Ezért:
november 02. 12:45
Ismerj meg minket!
Robi Back Office Munkatárs
#partizan #AzMegKi