Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.

Regisztráció digitális előadásokra

A digitális világ szeszélyes örvényei közt sosem volt egyszerű lavírozni, de az elmúlt időszak minden eddiginél több változást hozott az online marketingben. A Neo Interactive-nál úgy véljük, hogy a legfrissebb digitális trendek átfogó ismerete mindannyiunk közös érdeke. Ezért indítjuk útnak digitális előadás-sorozatunkat, ahol szakértői ismereteinket és tapasztalatainkat szeretnénk átadni mindazoknak, akik érdeklődnek a téma iránt.

Előadásaink során a legaktuálisabb digitális trendeket ismertetjük, és azt, hogy ezek hogyan építhetők be a legoptimálisabban az üzleti stratégiákba. A kurzusokat Zoomon tartjuk és a részvétel minden alkalommal ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

2023-as digitális trendek, amikre már most felkészülhetsz!

Mindenki vágyik rá, hogy a jövőbe láthasson, nincs ez másként a digitális világban sem. Nekünk ugyan nincs jósgömbünk, de szakmai megfigyeléseink alapján már látjuk kirajzolódni azokat az irányvonalakat, melyek meghatározóak lesznek a következő évben. Úgy gondoljuk, érdemes mielőbb megismerni őket és felkészülni rájuk, hogy ennek megfelelően tervezhessük a következő év online marketing stratégiáját. Ha kíváncsi vagy, mit tartogat 2023, tarts velünk Te is, regisztrálj teljesen ingyenes eseményünkre!

Előadók: Hamarosan

Időpont: május 26. 15.00

A regisztráció lezárult az előadásra!

Korábbi előadásaink

Így változik a világunk – metaverzumon és blokkláncon is túl

Metaverzum, blokklánc, kriptovaluta, web 3.0, NFT – egy halom kifejezés, amivel egyre többet találkozik az ember manapság, mégsem lehet biztos benne, pontosan miket is takarnak. A blokklánc technológia létrejötte decentralizált digitális forradalmat indított el és a leghozzáértőbb szakértők is maximum csak tippelni mernek, hol lehet ennek a vége. Vegyél részt következő digitális előadásunkon és szörfölj velünk az újhullámos internet fodrozódó áramlatain!

Előadók: Hamarosan

Időpont: március 24. 15.00

A regisztráció lezárult az előadásra!

Az adat az úr - célcsoport és influencer választás adat alapon

Vége már azoknak az időknek, amikor korra, nemre, lakhelyre és társadalmi státuszra tudtunk csak szűrni egy-egy kampány során. A big data korát éljük, amikor a fogyasztók online (és gyakran offline) életéről szinte mindent tudunk. Már nem megérzések és szimpátia, hanem számok alapján döntjük el kivel és kinek érdemes hirdetünk. De honnan tudjuk pontosan, ki a „jó” influencer? Milyen adatokat nézzünk a kiválasztásnál? Negyedik digitális előadásunkból mindenre fény derül!

Előadók: Sütő Anna, Molnár Eszter, Novák Ferenc

Időpont: február 3. csütörtök 15:00

A regisztráció lezárult az előadásra!

Ez már nem játék – a gaming, streaming és esport piac megállíthatatlan növekedése

30 millió dolláros streamer szerződések, 4 millió néző egy döntőn, az NBA saját esport ligája – mindez egy egymilliárd dolláros piacon. A globális karantén óriási löketet adott az egyébként is évek óta szárnyaló videojáték piacnak. De mégis miből áll össze? Kik azok a streamerek vagy esportolók? Hogyan éri ez meg befektetőknek? Következő digitális eladásunkon a Honvéd Esport szakigazgatójával kiegészülve igyekszünk megválaszolni ilyen és ezekhez hasonló kérdéseket.

Előadók: Novák Ferenc, Gengeliczky Marcell, Mezei „Cobain” Péter

Időpont: december 17., péntek 15:00

A regisztráció lezárult erre az előadásra!

Social media trendek 2021-ben, avagy hogyan hatott a pandémia a közösségi médiára

Tovább dübörög az influencer marketing vagy megálljt parancsolt a pandémia? Megkerülhető még a TikTok? Még mindig veretlen a videó, vagy trónbitorlót köszönhetünk? A 2021-es social media trendeket bemutató előadásunkból minden kiderül!

Előadók: Novák Ferenc

Időpont: október 21., csütörtök 15:00

A regisztráció lezárult erre az előadásra!

Átalakuló világ – médiapiaci változások és várakozások

A pandémia hatására az élet átköltözött a digitális térbe, ami átalakította a fogyasztói szokásokat és az egész médiapiacot is. Hogyan alakultak az elmúlt évben a reklámköltések és mely szereplők kerültek ki győztesként vagy vesztesként? Végleg tarolt a digitális média vagy várható még változás 2021-ben? Első előadásunkból ezekre és sok más kérdésre is választ kap!

Előadók: Benkő Judit

Időpont: október 7., csütörtök 15:00

A regisztráció lezárult erre az előadásra!