Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.

Regisztráció digitális előadásokra

A digitális világ szeszélyes örvényei közt sosem volt egyszerű lavírozni, de az elmúlt időszak minden eddiginél több változást hozott az online marketingben. A Neo Interactive-nál úgy véljük, hogy a legfrissebb digitális trendek átfogó ismerete mindannyiunk közös érdeke. Ezért indítjuk útnak digitális előadás-sorozatunkat, ahol szakértői ismereteinket és tapasztalatainkat szeretnénk átadni mindazoknak, akik érdeklődnek a téma iránt.

Előadásaink során a legaktuálisabb digitális trendeket ismertetjük, és azt, hogy ezek hogyan építhetők be a legoptimálisabban az üzleti stratégiákba. A kurzusokat Zoomon tartjuk és a részvétel minden alkalommal ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! Az előadások anyagát emailben elküldjük az online képzést követően.

Social media trendek 2021-ben, avagy hogyan hatott a pandémia a közösségi médiára

Tovább dübörög az influencer marketing vagy megálljt parancsolt a pandémia? Megkerülhető még a TikTok? Még mindig veretlen a videó, vagy trónbitorlót köszönhetünk? A 2021-es social media trendeket bemutató előadásunkból minden kiderül!

Előadók: Novák Ferenc

Időpont: október 21., csütörtök 15:00

A regisztráció lezárult erre az előadásra! Az előadás linkjét hamarosan kiküldjük a regisztráltak számára!

További előadások hamarosan!

Korábbi előadásaink

Átalakuló világ – médiapiaci változások és várakozások

A pandémia hatására az élet átköltözött a digitális térbe, ami átalakította a fogyasztói szokásokat és az egész médiapiacot is. Hogyan alakultak az elmúlt évben a reklámköltések és mely szereplők kerültek ki győztesként vagy vesztesként? Végleg tarolt a digitális média vagy várható még változás 2021-ben? Első előadásunkból ezekre és sok más kérdésre is választ kap!

Előadók: Benkő Judit

Időpont: október 7., csütörtök 15:00

A regisztráció lezárult erre az előadásra!