Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
március 31. 13:57
A Metaverzumon és a blokkláncon is túl című előadásunkat nagy várakozás övezte, nemcsak az irodán belül, hanem résztvevőink körében is!
február 21. 14:41
Social media business unit leaderünk, Novák Ferenc lassan már úgy járja a marketing konferenciákat és kerekasztal beszélgetéseket, mint anno Kodály Zoltán járta a magyar vidéket. Persze az alapvető eltéréseken kívül annyi különbséggel, hogy amíg Kodály gyűjtött, addig Feri ad: tudását próbálja átadni minél nagyobb közönségnek!
január 12. 09:43
A Raja, Európa egyik legnagyobb csomagolóanyag forgalmazója megérkezett a magyar piacra és minket kértek fel, hogy segítsünk a bevezetésben. B2B célcsoport esetében mindig nagyobb a kihívás, de álltunk elébe, így decemberben el is startolt a célzott kampány!
március 11. 15:12
Generációk és fogyasztói szokások változása a metaverzum kapujában címen szervezett kerekasztal-beszélgetést a Protechtor, melynek meghívott vendége volt Novák Ferenc, a Neo Interactive integrált kommunikációs és social media üzletágának vezetője is.
február 09. 09:31
Digitális előadás-sorozatunk 2022-ben is robog tovább! Az átalakuló médiapiac, a social media trendek és az esport piac előretörése után némi erősítéssel felvértezve az adatalapú influencer választás témakörét veséztük ki legutóbbi webináriumunkon. Hogy mennyi sikerrel? A következő ré…. cikkünkből most azonnal kiderül!
január 06. 09:40
Előkarácsonyi ajándékként ért minket az a nagyon kellemes meglepetés, hogy Különdíjat nyertünk szolgáltatás kategóriában Az Év Honlapja 2021 pályázaton! A dicsőséget a Helvetic Clinics fogászatnak készített weboldalunkkal érdemeltünk ki.
Ismerj meg minket!
Hajni adserver manager
#banner #travel #ski #kalligráfia #rajz #kert