Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2021. november 03. 12:06
Második felvonásához érkezett a Neo Interactive digitális előadás-sorozata. Az elmúlt év social media trendjeit körbejáró kurzus óriási népszerűségnek örvendett, hiszen száznál is többen hallgatták végig előadásunkat. Ha kíváncsi vagy, miről maradtál le, olvass tovább!

Mennyi van még hátra a Facebooknak? Tényleg megkerülhetetlen már a TikTok? Hogyan hatott a pandémia a közösségi médiára? Aki részt vett social media és integrált kommunikációs business unit leaderünk, aka Novák Ferenc kollégánk előadásán ezt már mind tudja, és még ennél is többet. Például azt, hogy milyen trendek alakították 2021-ben az influencer megjelenéseket, vagy azt, hogy mik lesznek 2022 fő irányvonalai social terén. De nem fájdítjuk tovább a szíved, ha érdekel mindez, töltsd le a 2021-es Digitális Média Tények Könyvét innen – a legtöbb elhangzott infót megtalálod ebben is!

A rekordrészvétel rekordérdeklődés is kísérte, így kérdésekből is akadt bőven az előadás végén. A hallgatóságot leginkább a podcastok jövője és szerepe érdekelte, valamint az, hogy a Pinterest adottságait hogyan lehet a leginkább kiaknázni. Reméljük, hogy mindenki kielégítő választ kapott és a következő előadásunkon is legalább ekkora érdeklődésre számíthatunk. A pontos részletekkel hamarosan jelentkezünk!