2022. február 21. 14:41
Social media business unit leaderünk, Novák Ferenc lassan már úgy járja a marketing konferenciákat és kerekasztal beszélgetéseket, mint anno Kodály Zoltán járta a magyar vidéket. Persze az alapvető eltéréseken kívül annyi különbséggel, hogy amíg Kodály gyűjtött, addig Feri ad: tudását próbálja átadni minél nagyobb közönségnek!

Ferit ezúttal a Piac és Profit Konferenciaközpont által szervezett Social Media 2022 elnevezésű konferenciára sodorta az élet. Az esemény fókuszában az idei év közösségi média trendjei és kihívásai álltak, így adta magát, hogy az évente megjelenő Digitális Média Tények Könyvének egyik fő szerzője is felszólaljon a témában. Rendszeres olvasóinknak nem lesz újdonság már, hogy olyan történések álltak a középpontban, mint a Facebook hanyatlása, a TikTok szárnyalása és tovább szigorodó adatvédelmi szabályok. Ezeken felül brandépítésről, SEO best practice-ekről, és igazi ínyencségekről, a blokklánc, NFT, metaverzum témakörről is szó eset.

Feri előadásából kiderült, hogy mi vár idén a Facebookra és Instagramra, hová tud még fajulni a rövidvideós őrület, valamint, mi lesz a hangalapú kereséssel és a virtuális valóság hirdetésekre kiterjesztésével. A konferencián főként cégvezetők és marketing szakemberek vettek részt, hogy hasznos tudással felvértezve nézhessenek szembe 2022 social media kihívásaival. Ha többet szeretnél megtudni, kattints ide!

Legújabb hírek
Folytatódott tovább digitális előadássorozatunk, amiben ezúttal annak jártunk utána, hogy mit takar a fenntartható fejlesztés, milyen előnyök származhatnak belőle és hogyan lehet a gyakorlatban megvalósítani.
Csütörtök 14:45
Igazi kutyainfluencer felépítésen dolgoztunk!
2022. november 15. 15:22
Milyen messze van a Metaverzumok kora? Utánajártunk!
2022. szeptember 12. 14:13