Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2021. november 02. 12:45
Elérkezett a nagy nap! A fizikai kópia után már virtuálisan is kezedbe veheted az elmúlt év legmeghatározóbb digitális média és marketing trendjeit összefoglaló kiadványunkat. Miért érdemes „belelapozni”? Ezért:

Vannak hagyományok, amiket nem érdemes és nem is szeretnénk megtörni. A Digitális Média Tények Könyvének kiadása pontosan ilyen. 2008 óta töretlenül gyűjtjük az online világot leginkább formáló tényezőket, hogy olvasóink naprakészek és felkészültek maradhassanak. Az idei kiadás különösen izgalmas, hiszen egy olyan időszak margójára íródott, ami teljesen egyedülálló nem csak digitális, de való életünkben is.

A pandémia ágazatokat emelt a magasba és lökött a mélybe egyszerre. A digitális világba mintha szteroidot fecskendeztek volna: webshopok a szokásos forgalmuk sokszorosait bonyolítottak le, a streaming szolgáltatások nézőszámai plafonokat ütöttek ki, teret nyert az audio social és az e-sport sem rétegfogalom többé. És ez csak néhány a kirívó jelenségek közül, amikhez a fogyasztók online térbe szorulása és megváltozott szokásaik vezetettek.

Piaci elemzésekkel, sikersztorikkal, előrejelzésekkel, több mint 50 oldalon vár téged a DMTK 2021. Nem is húzzuk tovább az időt, az idei kiadvány elérhető ide kattintva!