2022. március 11. 15:12
Generációk és fogyasztói szokások változása a metaverzum kapujában címen szervezett kerekasztal-beszélgetést a Protechtor, melynek meghívott vendége volt Novák Ferenc, a Neo Interactive integrált kommunikációs és social media üzletágának vezetője is.

A Neo nem először kapott meghívást a Protechtorhoz, Feri 2021 decemberében az e-commerce marketing jelen és jövőbeni helyzetéről szakértett, erről itt írtunk korábban! A cikkben található linken a teljes beszélgetés meghallgatható!

Február 24-én Novák Feri és Pintér Róbert, a Budapesti Corvinus Egyetem Infokommunikációs Tanszékének oktatója azt a témát járta körül, hogyan alakultak át a fogyasztói attitűdök az elmúlt évek során, és mire lehet számítani a piacon az új generációk belépésével.

A beszélgetés kiindulópontját a pandémia, annak is a fogyasztói szokásokat átalakító hatásának elemzése adta, kitérve rá, melyek a főbb különbségek a pandémia előtti és mai vásárlói elvárások között. Majd a Z és az Alfa generáció bemutatásával azt vizsgálták meg alaposan, miként befolyásolja a piac működését a generációk változása. Megszületettek a válaszok arra a kérdésre, hogy mely technológiai és stratégiai változásokkal kell számolniuk a kereskedőknek, ha lépést akarnak tartani az igényekkel és elvárásokkal.

A beszélgetés résztvevői megosztották vízióikat arra vonatkozóan is, hogyan fog kinézni szerintük a kereskedelem 2030-ban, mire számíthatunk 2040-ben, illetve, hogy miként tud integrálódni az e-kereskedelem és a kommunikáció a metaverzumba.

Legújabb hírek
Folytatódott tovább digitális előadássorozatunk, amiben ezúttal annak jártunk utána, hogy mit takar a fenntartható fejlesztés, milyen előnyök származhatnak belőle és hogyan lehet a gyakorlatban megvalósítani.
Csütörtök 14:45
Igazi kutyainfluencer felépítésen dolgoztunk!
2022. november 15. 15:22
Milyen messze van a Metaverzumok kora? Utánajártunk!
2022. szeptember 12. 14:13