Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2021. december 03. 09:36
Az a megtiszteltetés ért minket, hogy kollégánkat meghívást kapott egy a jelenlegi e-commerce marketing helyzetét elemző kerekasztal beszélgetésre. Influencerek, generációs válság, nemzetközi vs. hazai, a tökéletes kampány receptje – mindenre fény derül!

A technológia platformok szaporodása és a digitális világba születő generációk felcseperedése minden eddiginél gyorsabb ütemben formálja át a fogyasztói igényeket és szokásokat. A szakmabeliek pedig sokszor csak kapkodják fejüket, miközben legalább két lépéssel előrébb kéne járniuk. A neo integrált kommunikációs és social media üzletágvezetője, Novák Feri, és a Star Network értékesítési vezetője, Sápi Márton a Protechtor kerekasztal beszélgetésén igyekeztek megválaszolni a jelenséget érintő legizgalmasabb kérdéseket.

Szó esett arról, hogy fogyasztók generációs változása miként hatott a marketing piacon globális és magyar trendjeire. Hogy mennyire adaptálhatók a külföldön bevált eszközök, és mégis mennyire képes a magyar e-commerce felvenni a versenyt a globális piaccal. Mire érdemes a leginkább odafigyelni, és milyen elemekből áll össze egy sikeres kampány? Persze elkerülhetetlen volt, hogy az influencer téma is előkerüljön, de Feriék igyekeztek ezt is egy új aspektusból megvizsgálni.

Ha kíváncsi vagy, hogy mi manapság a hatékony marketing receptje, az egész beszélgetést visszahallgathatod itt.

Legújabb hírek
A Raja, Európa egyik legnagyobb csomagolóanyag forgalmazója megérkezett a magyar piacra és minket kértek fel, hogy segítsünk a bevezetésben. B2B célcsoport esetében mindig nagyobb a kihívás, de álltunk elébe, így decemberben el is startolt a célzott kampány!
január 12. 09:43
Előkarácsonyi ajándékként ért minket az a nagyon kellemes meglepetés, hogy Különdíjat nyertünk szolgáltatás kategóriában Az Év Honlapja 2021 pályázaton! A dicsőséget a Helvetic Clinics fogászatnak készített weboldalunkkal érdemeltünk ki.
január 06. 09:40
Az ünnepek sem tántorítottak el minket attól, hogy még a nagy lazítások előtt megtartsuk a 3. digitális előadásunkat. A legújabb webináriumon a globális és hazai esport, valamint gaming piacot vettük górcső alá, hogy kiderítsük, hol tart jelenleg a szegmens és milyen hirdetési lehetőségeket rejt a szakma számára.
január 04. 16:57
Ismerj meg minket!
Laca back office manager
#család #zenevan #hazonkivul