Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2021. december 03. 09:36
Az a megtiszteltetés ért minket, hogy kollégánkat meghívást kapott egy a jelenlegi e-commerce marketing helyzetét elemző kerekasztal beszélgetésre. Influencerek, generációs válság, nemzetközi vs. hazai, a tökéletes kampány receptje – mindenre fény derül!

A technológia platformok szaporodása és a digitális világba születő generációk felcseperedése minden eddiginél gyorsabb ütemben formálja át a fogyasztói igényeket és szokásokat. A szakmabeliek pedig sokszor csak kapkodják fejüket, miközben legalább két lépéssel előrébb kéne járniuk. A neo integrált kommunikációs és social media üzletágvezetője, Novák Feri, és a Star Network értékesítési vezetője, Sápi Márton a Protechtor kerekasztal beszélgetésén igyekeztek megválaszolni a jelenséget érintő legizgalmasabb kérdéseket.

Szó esett arról, hogy fogyasztók generációs változása miként hatott a marketing piacon globális és magyar trendjeire. Hogy mennyire adaptálhatók a külföldön bevált eszközök, és mégis mennyire képes a magyar e-commerce felvenni a versenyt a globális piaccal. Mire érdemes a leginkább odafigyelni, és milyen elemekből áll össze egy sikeres kampány? Persze elkerülhetetlen volt, hogy az influencer téma is előkerüljön, de Feriék igyekeztek ezt is egy új aspektusból megvizsgálni.

Ha kíváncsi vagy, hogy mi manapság a hatékony marketing receptje, az egész beszélgetést visszahallgathatod itt.

Legújabb hírek
Május 26-án került megrendezésre legújabb digitális előadásunk, melynek témája a 2023-as év digitális trendjeinek áttekintése volt.
június 16. 14:12
A Metaverzumon és a blokkláncon is túl című előadásunkat nagy várakozás övezte, nemcsak az irodán belül, hanem résztvevőink körében is!
március 31. 13:57
Generációk és fogyasztói szokások változása a metaverzum kapujában címen szervezett kerekasztal-beszélgetést a Protechtor, melynek meghívott vendége volt Novák Ferenc, a Neo Interactive integrált kommunikációs és social media üzletágának vezetője is.
március 11. 15:12
Ismerj meg minket!
Zsuzsa senior media planner
#zsuzsci #elemzés #av #ct #tánc #darts #sütés-főzés