2022. június 16. 14:12
Május 26-án került megrendezésre legújabb digitális előadásunk, melynek témája a 2023-as év digitális trendjeinek áttekintése volt.

Az előadásra készülve összegyűjtöttük az eddigi jóslatokat, mellé tettük a gyakorlati tapasztalatainkat és szépen ki is rajzolódtak a következő egy-két évet biztosan meghatározó online trendek, mind a social media, az influencerek, a tartalommarketing és a web 3.0 területét illetően.

Ez alkalommal az érdeklődők már nem csak élőben hallgathatták végig Novák Ferit, a Neo integrált kommunikációs és social media üzletágak vezetőjét, az előadásról készült felvételt is kérhetik az eseményre előzőleg regisztráltak.

És hogy mi mindenre derült fény? Többek között arra, hogy a következő évek meghatározó trendje lesz a hang-, illetve képalapú keresés, valószínűleg a szövegalapú SEO rovására. Már tudjuk azt is, hogy a márkáknak 2,4 másodpercnél kevesebb idő alatt kell megragadniuk a felhasználók figyelmét, és a legjobb, ha a social felületeik vásárlásra is alkalmas posztokat sorakoztatnak fel.

Az influencerek kiválasztása esetében érdemes nyitott szemmel járni, hiszen akár a saját dolgozóink között is megtalálhatjuk számításainkat! És akkor még nem említettük a podcastek előnyeit, a UGC legújabb formáit, valamint a Meta felületein már kopogtató NFT közösséget.

Digitális előadás-sorozatunk folytatódik, Te se maradj le! Kövesd a Neo Facebook oldalát és csekkold rendszeresen weboldalunkat!

Legújabb hírek
Folytatódott tovább digitális előadássorozatunk, amiben ezúttal annak jártunk utána, hogy mit takar a fenntartható fejlesztés, milyen előnyök származhatnak belőle és hogyan lehet a gyakorlatban megvalósítani.
Csütörtök 14:45
Igazi kutyainfluencer felépítésen dolgoztunk!
2022. november 15. 15:22
Milyen messze van a Metaverzumok kora? Utánajártunk!
2022. szeptember 12. 14:13