Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
sütnijó - desszertreceptek a Dr. Oetkertől
A Dr. Oetker népszerű desszertoldalának mind tartalmát, mind megjelenését az aktuális igényekhez, trendekhez igazítottuk.

BRIEF:

Hozzunk létre olyan desszertoldalt, amelyhez aktív közösség kapcsolódik, értékes, minőségi tartalmakkal szolgál a látogatóknak, illetve megvan benne a potenciál, hogy néhány éven belül Magyarország kedvenc receptoldalává váljon.

MEGVALÓSÍTÁS:

Kutatások és elemzések sorozatát követően kialakítottuk azt a tartalmi struktúrát, amely a lehető leginkább a recepteket helyezi fókuszba, és onnan kiindulva vezeti a látogatókat tovább az oldal kapcsolódó tartalmaihoz. Átalakítottuk a receptekhez kapcsolódó funkciókat, a finomságokra vágyók mostantól könnyebben elmenthetik, rendezhetik őket. Különválasztottuk a sütnijó! platformon belül a tartalmi és a közösségi funkciókat, amelynek keretében a Facebook oldalon történt stratégiaváltást követően Instagram profillal is bővültünk.

EREDMÉNYEK:

A megújulás óta eltelt viszonylag rövid idő alatt is érezhető az erősödő kötődés a felhasználók részéről. A receptfeltöltés újra lendületet vett, a közösségi médiában is elégedettségüket fejezik ki. Ezt azért is vehetjük egyértelmű sikernek, mert egy ennyire emocionális környezetben egy ilyen mérvű változás átvezetése mindig kockázatos, és rengeteg odafigyelést igényel.

Ismerj meg minket!
Móni senior media planner
#STRATÉGIA #KREATÍV #MEGMONDTAM #FAMILY #TRAVEL