Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
MOL SZÉKHÁZ INFLUENCER KAMPÁNY
Kommunikációs támogatás influencer marketinggel, márkamonitorozással, illetve az üzenetátvitel folyamatos optimalizációjával

Hernádi Zsolt, a Mol-csoport elnök-vezérigazgatója a 2017. 10. 02-án tartott sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a Kopaszi-gátnál a MOL Nyrt. felépíti új székházát, Budapest legmagasabb épületét, ami majd megfelelően reprezentálja a modern regionális piacvezető vállalatot.

Feladatunk volt, hogy az üzenetet minél szerethetőbbé tegyük, és a potenciális jövőbeli fiatal MOL-os munkavállalókhoz eljusson az üzenet, ezért megoldásként két nem klasszikus „eszközt” használtunk az eseményt támogató digitális kommunikációban.

Az általános kommunikáció influencerek bevonásával történt. Kiválasztásuk fő szempontjai voltak a hitelesség és minél nagyobb követő bázis. Voltak, akik Facebookon posztoltak, míg a többség Instagram posztban jelenítette meg a látványos székház-tervet. Megkerestük a projekthez a legrelevánsabb „celebeket”, többek között Istenes Bence és Mádai Vivien is posztolt. Illetve egyéb véleményvezér influencereket/művészeket vontunk még be a projektbe (Rizsavi Tamás és Szabó Melody), akik posztoltak a székházról, vagy éppen lerajzolták. Összesen 10 véleményvezérrel dolgoztunk, és több mint 1,287 ezer elérést generáltunk! Posztjaik alatt is elindult egy-egy hírfolyam, amit az influencerek saját maguk is moderáltak, de itt már bevetettük be a második „eszközünket”, a Comment For Rent szolgáltatásunkat is

Comment For Renttel 0-24 készenlétben voltunk. Különböző szoftverek segítségével figyeltük az online világában megjelent cikkeket/hozzászólásokat, és beavatkoztunk perszonalizált avatárjaink segítségével, ahol szükséges volt. Összesen 34 fő vonalon indultunk el a közösségi médiában. Ezen Facebook posztok többségéhez kommenteket írtunk, reagáltunk az ott folyó beszélgetésekre akár lájkokkal vagy egyéb engagement megoldásokkal. Ezáltal a társalgás hangulatát pozitív irányba tereltük, illetve a tőlünk független pozitív kommentek felrangsorolásával is irányítottuk a beszélgetés vonalát.

Ismerj meg minket!
Gigi Senior social media manager