Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
DANUBIUS HOTELS NATÍV KAMPÁNY
Hogyan építsünk márkarelevanciát, és tereljünk forgalmat vásárolt médiás tartalommarketinggel.

 

BRIEF:

Tervezzünk natív kampányt az őszi „napi nyüzsgésből a megnyugtató pezsgésbe” kreatívkoncepciónk content marketinggel történő továbbépítésére.

 

MEGVALÓSÍTÁS:

Létrehoztunk egy rovatot „KAPCSOLJ KI” néven a 24.hu portálon. A rovat nyitóoldala egy külön menügomb segítségével volt elérhető, ami portál fejlécben jelent meg annak minden oldalán.

10 szerkesztőségi anyagot – 9 cikkből és 1 videóból álló interjúsorozatot –, illetve egy klasszikus pr-cikket készíttettünk a témában a 24.hu szerkesztőségével együttműködve, amely tartalmak ebben a rovatban voltak elérhetőek. Az interjúsorozat olyan emberekkel készült, akik hasznos tanácsokat tudnak megosztani kikapcsolódás témakörben, vagy azért, mert szakemberek, vagy azért, mert űznek valamilyen komolyabb hobbit, ami ebben segít:

Ötkor kelnek, óriásit tekernek, és mégis egész nap frissek 

A napot 60-90 kilométeres biciklitúrákkal indító baráti társaság, a Coffeeride egyik tekerésén jártunk.

Négy dologra kell nagyon figyelni a jó alváshoz 

Fontos, hogy mikor és milyen körülmények között alszunk, mondja Fogarassy Éva alvásterapeuta.

Az egymillió dolláros kérdés, hogy mitől szeressük meg az aktív mozgást 

Máramarosi Gergely fitneszedzővel beszélgettünk arról, hogy hogyan építhetjük be a sportot a mindennapjainkba, és hogyan találjuk meg a belső egyensúlyt.

Végre egy sport, ami egyensúlyt hoz az életünkbe 

A jóga nem csupán egy mozgás, életforma is egyben. A jótékony hatásairól és a stresszoldásról Tőzsér Edinával beszélgettünk.

Fesd ki magadból a feszültséget! 

Egyre többen fedezik fel, hogy a festés segít levezetni a hétköznapok stresszét.

A kézbe vett stresszoldás 

Mik azok a külső jelek, amik alapján megállapítható valakiről, hogy ráférne egy masszázs, mert valószínűleg lelkileg nincs rendben?

Ahogy a szervezetünknek szüksége van tápanyagra, a lelkünknek is kell a kikapcsolódás 

Az is segíthet, ha a feltöltődést is feladatként jelöljük ki a magunk számára.

A semmittevés jutalom önmagunknak 

Sokan nem tudnak engedélyt adni maguknak a kikapcsolódásra – tapasztalja Bélavári Noémi coach.

Biztos befutó a stressz ellen: a futás 

A futók a stresszt is jobban kezelik, mert ez a mozgásforma az egyik legjobb lelki villámhárító is egyben.

A téli stresszoldás nemcsak könnyebbé és könnyedebbé tesz, de fel is melegít (X) 

A téli stresszoldás nemcsak könnyebbé és könnyedebbé tesz, de fel is melegít Kimerítettek az ünnepi előkészületek, az év végi hajtás, a sötét és hideg…

 

A tartalmak környezetében (háttérképen és ún. bridge bannerben, mobilon pedig statikus fejléc displayben) a Danubius Hotels vizuális megjelenései voltak láthatóak oly módon, hogy a háttérképi display egy-egy nyugalmat árasztó, wellnesshez köthető hangulatképet mutatott, míg a kapcsolódó bridge bannerek már a Danubius 4 különböző desztinációjának (Hévíz és Hévíz Aqua, Sárvár, Bük Health Spa Hotelek) 25%-os akciós ajánlatait rotálták.

 

 

A cikkek alján linket tartalmazó advertoriállal erősítettünk rá az alapüzenetre és a Danubius kapcsolódására. Ezek további előnye, hogy a megvásárolt kampánymegjelenés-időszak lejártával – azaz a displayek lekerülte után – is elérhetőek maradnak, azaz ha valaki ezekre a cikkekre érkezik a későbbiekben (például Google-ből), akkor is találkozik az wellness üzenettel, és át tud menni a Danubius Hotels oldalára.

 

 

EREDMÉNY:

10 relevanciaépítő izgalmas tartalom, amelyekben több mint 530.000 hirdetés-megjelenés történt az átlagos többszörösét jelentő átkattintási rátát produkálva.