Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
október 15. 09:37
Idén harmadik alkalommal kértek fel minket, hogy tartsunk a MOL Alapítvány utánpótlás sportolóinak, edzőinek és a szülőknek online továbbképzést a social media felelősségteljes használatáról és brandépítési trükkjeiről.

Egy olyan világban élünk, ahol pillanatok tört része alatt kerül fel valami az internetre, de onnan eltüntetni azt eseteként szinte lehetetlen. A social media megjelenésével soha nem látott nyilvánosságot kapott az emberek magánélete, így néha nehéz meghúzni azt a határt – mi az, ami kikerülhet az internetre, és mi az, aminek már nem kellene. Egy fiatal sportoló életében ez hatványozottan igaz, hiszen nem csak rosszalló fejcsóválások, de karrierek és szponzorációk forognak kockán.

Ezért kért meg minket a MOL Alapítvány, hogy állítsunk össze egy online prezentációt, amiben nem csak a veszélyeket ismertetjük, de gyakorlati tippeket is adunk a közösségi oldalak sikeres használatához. Hiszen nem csak árnyoldal létezik, ezek platformok kiváló lehetőséget adnak ismertség szerzéshez, követő gyűjtéshez és személyes brand kialakításához. Ezen a téren is adtunk pár tippet a srácoknak és lányoknak, valós példákon keresztül bemutatva, hogyan lehet a social media profilokat tudatosan felépíteni. Természetesen szóba került a TikTok is, ami – főként ennek a korosztálynak – kikerülhetetlen tényező manapság, pedig még mindig keveset tudni a működéséről, így különös odafigyelést igényel.  

Az elméleti részért social media business unit leaderünk, Feri felelt, aki igazi veteránja már ennek a témának. A gyakorlati pékdák nagy részét pedig Németh Nándor úszó olimpikon hozta, aki a saját tapasztalatai alapján tudott útmutatást adni a fiatal tehetségeknek, a szülőknek és az edzőknek egyaránt. Reméljük, hogy a Teamsen tartott kurzus elérte a célját és sikerült a résztvevőknek ellesni pár trükköt, amit a gyakorlatban is hasznosíthatnak majd.

Legújabb hírek
„It’s the most wonderful time of the year!” Igaz még egy hónap, amíg felcsendül az ismerős dallam, sokaknak már elérkezett az év legcsodálatosabb időszaka, a Black Friday akciók ideje! Mint már sok éve, idén is összegyűjtöttük a legkedvezőbb ajánlatokat a HelloBlackFriday.hu oldalon.
november 17. 16:29
Második felvonásához érkezett a Neo Interactive digitális előadás-sorozata. Az elmúlt év social media trendjeit körbejáró kurzus óriási népszerűségnek örvendett, hiszen száznál is többen hallgatták végig előadásunkat. Ha kíváncsi vagy, miről maradtál le, olvass tovább!
november 03. 12:06
Elérkezett a nagy nap! A fizikai kópia után már virtuálisan is kezedbe veheted az elmúlt év legmeghatározóbb digitális média és marketing trendjeit összefoglaló kiadványunkat. Miért érdemes „belelapozni”? Ezért:
november 02. 12:45
Ismerj meg minket!
Laca back office manager
#család #zenevan #hazonkivul