Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
június 14. 16:08
Megérkezett digitális piaci áttekintésünk legfrissebb változata, a DMTK 2021! A kiadás apropójából most megmutatjuk, milyen izgalmakat csomagoltunk egyedülálló kiadványunkba.

Már tizennegyedik éve adunk átfogó képet a hazai és nemzetközi digitális média világáról a Digitális Média Tények Könyvében (DMTK). A 2021-es DMTK két fókusztémája szorosan kapcsolódik egymáshoz: a koronavírus hatásai, valamint az e-kereskedelem hihetetlen gyors fejlődése.

Ahogy ügyvezető igazgatónk, Pavláth Zita a bevezetőben említi: „Az internet feneketlen mélységében, a szabadon szerkeszthető igazság és a vélemények végtelen tengerében már nincs közös, biztos igazodási pont, hanem csak az igazság megszámlálhatatlan változata, mindenki számára testre szabva, targetálva, egyéni preferenciák mentén fűszerezve, hogy jó ízzel fogyasztható és főleg garantáltan emészthető legyen.” Ennek szellemében gyűjtöttük össze a legfontosabb tényeket, adatokat és megállapításokat, hogy fogódzkodót adjunk a digitális médiában dolgozó szakembereknek és érdeklődőknek.

Az idei Tények Könyvét először a május-júniusi összevont Kreatív magazin mellékleteként olvashatjátok. Ezután augusztus környékén mindenki számára elérhetővé tesszük a digitális változatot a honlapunkon. Kövessetek minket Facebookon, hogy ne maradjatok le róla!

Legújabb hírek
Idén harmadik alkalommal kértek fel minket, hogy tartsunk a MOL Alapítvány utánpótlás sportolóinak, edzőinek és a szülőknek online továbbképzést a social media felelősségteljes használatáról és brandépítési trükkjeiről.
Péntek 09:37
A tudás úgy jó, ha megosztják. Egyik fő neo-s alapelvünket követve indítottuk útnak webinárium sorozatunkat, ahol a digitális világ rejtelmeivel és trendjeivel igyekszünk megismertetni minden kedves érdeklődőt. Az első felvonásban az elmúlt időszak médiapiaci változásai kerültek górcső alá.
október 11. 10:30
A villámgyorsan változó digitális világgal tankönyvek néha nehezen tartják a lépést, így nem jön rosszul, ha az egyetemen szakmabeliektől, első kézből is érkezik néhány infó. Juci és Feri ebben próbált segíteni, amikor a tavalyi online óra után idén végre élőben mesélhetett digitális trendekről a Budapesti Műszaki Egyetem hallgatóinak. Vajon hívnak még minket? A cikkből kiderül!
szeptember 21. 16:22
Ismerj meg minket!
Dávid BUSINESS UNIT LEADER
#digital #víz #Ross