Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2021. június 14. 16:08
Megérkezett digitális piaci áttekintésünk legfrissebb változata, a DMTK 2021! A kiadás apropójából most megmutatjuk, milyen izgalmakat csomagoltunk egyedülálló kiadványunkba.

Már tizennegyedik éve adunk átfogó képet a hazai és nemzetközi digitális média világáról a Digitális Média Tények Könyvében (DMTK). A 2021-es DMTK két fókusztémája szorosan kapcsolódik egymáshoz: a koronavírus hatásai, valamint az e-kereskedelem hihetetlen gyors fejlődése.

Ahogy ügyvezető igazgatónk, Pavláth Zita a bevezetőben említi: „Az internet feneketlen mélységében, a szabadon szerkeszthető igazság és a vélemények végtelen tengerében már nincs közös, biztos igazodási pont, hanem csak az igazság megszámlálhatatlan változata, mindenki számára testre szabva, targetálva, egyéni preferenciák mentén fűszerezve, hogy jó ízzel fogyasztható és főleg garantáltan emészthető legyen.” Ennek szellemében gyűjtöttük össze a legfontosabb tényeket, adatokat és megállapításokat, hogy fogódzkodót adjunk a digitális médiában dolgozó szakembereknek és érdeklődőknek.

Az idei Tények Könyvét először a május-júniusi összevont Kreatív magazin mellékleteként olvashatjátok. Ezután augusztus környékén mindenki számára elérhetővé tesszük a digitális változatot a honlapunkon. Kövessetek minket Facebookon, hogy ne maradjatok le róla!

Legújabb hírek
A Raja, Európa egyik legnagyobb csomagolóanyag forgalmazója megérkezett a magyar piacra és minket kértek fel, hogy segítsünk a bevezetésben. B2B célcsoport esetében mindig nagyobb a kihívás, de álltunk elébe, így decemberben el is startolt a célzott kampány!
január 12. 09:43
Előkarácsonyi ajándékként ért minket az a nagyon kellemes meglepetés, hogy Különdíjat nyertünk szolgáltatás kategóriában Az Év Honlapja 2021 pályázaton! A dicsőséget a Helvetic Clinics fogászatnak készített weboldalunkkal érdemeltünk ki.
január 06. 09:40
Az ünnepek sem tántorítottak el minket attól, hogy még a nagy lazítások előtt megtartsuk a 3. digitális előadásunkat. A legújabb webináriumon a globális és hazai esport, valamint gaming piacot vettük górcső alá, hogy kiderítsük, hol tart jelenleg a szegmens és milyen hirdetési lehetőségeket rejt a szakma számára.
január 04. 16:57
Ismerj meg minket!
Odett Finance manager
#Madeira, #hegyek, #trekking