Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
február 22. 14:20
Idén is velünk száguld a Drive magazin a digitális média világában, emellett egy új feladatkörrel is bővültek tennivalóink – részletek a cikkben!

2020 nyarán indult el a Drive, vagyis a MOL utazási magazinja, aminek online médiakampányaiért a kezdetektől fogva mi felelünk. Fő feladataink 2021-ben sem változtak: digitális megoldások segítségével növeljük a márkaismertség és az oldal forgalmát, ezzel támogatva a stabil olvasói bázis kiépítését.

A tavalyi eredmények alapján egyértelmű volt, hogy a hirdetések hatékonyan támogatják a fő célokat, ezért ügyfelünk fél évvel meghosszabbította a kampányt. A tanulságok szintetizálása után optimalizáltuk a médiamixet, valamint házon belül tervezhettük meg a kampány kreatív elemeit is. Ezekből az új kreatívokból láthatjátok az „első fecskéket” a cikkben.

Összefoglalva: ha utazási tippeket, élménybeszámolókat vagy a legjobb kirándulóhelyeket keresed, nézz fel a https://drivemagazine.eu/hu/ oldalra!

Legújabb hírek
A villámgyorsan változó digitális világgal tankönyvek néha nehezen tartják a lépést, így nem jön rosszul, ha az egyetemen szakmabeliektől, első kézből is érkezik néhány infó. Juci és Feri ebben próbált segíteni, amikor a tavalyi online óra után idén végre élőben mesélhetett digitális trendekről a Budapesti Műszaki Egyetem hallgatóinak. Vajon hívnak még minket? A cikkből kiderül!
Kedd 16:22
A legtöbben a második hullám kezdete óta nem láttuk egymást személyesen. Bár már tökélyre fejlesztettük a home office-olást, kár lenne tagadni, hogy mennyire hiányzott mindannyiunknak a személyes kontaktus. Főként, hogy az elmúlt időszak nagy változásai miatt – bármennyire is hihetetlenül is hangzik – sok arcot most láttunk először élőben!
szeptember 15. 16:09
A nyár elején szőröstől-bőrüstül megújult a fővárosi közbringa szolgáltatás. A MOL Bubi alapjaiban újult meg: könnyen tekerhető kerékpárokkal, felhasználóbarátabb regisztrációval, vadonatúj appal és weboldallal, valamint kedvező árakkal igyekezett letarolni Budapest utcáit. Mi pedig gondoskodtunk róla, hogy a digitális térben mindenki tudomást szerezzen erről!
augusztus 26. 09:56
Ismerj meg minket!
Feri business unit leader
#MEETINGENVAGYOK #MINDENAMISOCIALMEDIA #DIVATLETTATÚLZOTTHASHTAGHASZNÁLAT # DIGITAL #NFL