Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2021. november 02. 12:45
Elérkezett a nagy nap! A fizikai kópia után már virtuálisan is kezedbe veheted az elmúlt év legmeghatározóbb digitális média és marketing trendjeit összefoglaló kiadványunkat. Miért érdemes „belelapozni”? Ezért:

Vannak hagyományok, amiket nem érdemes és nem is szeretnénk megtörni. A Digitális Média Tények Könyvének kiadása pontosan ilyen. 2008 óta töretlenül gyűjtjük az online világot leginkább formáló tényezőket, hogy olvasóink naprakészek és felkészültek maradhassanak. Az idei kiadás különösen izgalmas, hiszen egy olyan időszak margójára íródott, ami teljesen egyedülálló nem csak digitális, de való életünkben is.

A pandémia ágazatokat emelt a magasba és lökött a mélybe egyszerre. A digitális világba mintha szteroidot fecskendeztek volna: webshopok a szokásos forgalmuk sokszorosait bonyolítottak le, a streaming szolgáltatások nézőszámai plafonokat ütöttek ki, teret nyert az audio social és az e-sport sem rétegfogalom többé. És ez csak néhány a kirívó jelenségek közül, amikhez a fogyasztók online térbe szorulása és megváltozott szokásaik vezetettek.

Piaci elemzésekkel, sikersztorikkal, előrejelzésekkel, több mint 50 oldalon vár téged a DMTK 2021. Nem is húzzuk tovább az időt, az idei kiadvány elérhető ide kattintva!

Legújabb hírek
A Raja, Európa egyik legnagyobb csomagolóanyag forgalmazója megérkezett a magyar piacra és minket kértek fel, hogy segítsünk a bevezetésben. B2B célcsoport esetében mindig nagyobb a kihívás, de álltunk elébe, így decemberben el is startolt a célzott kampány!
január 12. 09:43
Előkarácsonyi ajándékként ért minket az a nagyon kellemes meglepetés, hogy Különdíjat nyertünk szolgáltatás kategóriában Az Év Honlapja 2021 pályázaton! A dicsőséget a Helvetic Clinics fogászatnak készített weboldalunkkal érdemeltünk ki.
január 06. 09:40
Az ünnepek sem tántorítottak el minket attól, hogy még a nagy lazítások előtt megtartsuk a 3. digitális előadásunkat. A legújabb webináriumon a globális és hazai esport, valamint gaming piacot vettük górcső alá, hogy kiderítsük, hol tart jelenleg a szegmens és milyen hirdetési lehetőségeket rejt a szakma számára.
január 04. 16:57
Ismerj meg minket!
Odett Finance manager
#Madeira, #hegyek, #trekking