Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2021. november 17. 16:29
„It’s the most wonderful time of the year!” Igaz még egy hónap, amíg felcsendül az ismerős dallam, sokaknak már elérkezett az év legcsodálatosabb időszaka, a Black Friday akciók ideje! Mint már sok éve, idén is összegyűjtöttük a legkedvezőbb ajánlatokat a HelloBlackFriday.hu oldalon.

A rutinosabbak tudják, hogy nem csak a fekete péntek alatt érdemes ellátogatni kedvezménygyűjtő oldalunkra, hiszen egész évben igyekszünk egy helyre terelni a legjobb ajánlatokat, legyen szó Glamour-, Joy-, vagy egyéb márkanapokról. Természetesen a fekete péntek a legpirosabb ünnepünk, ilyenkor extra erőfeszítéssel gyűjtjük a legjobb akciókat, legyen szó óriási vagy pöttömnyi webáruházak kínálatáról. Az elektronikai eszközök minden Black Friday slágertermékei, így talán nem meglepő, hogy többek között az eMAG, az Extreme Digital, a Media Markt, az Euronics és a notebook.hu kedvezményei is helyet kaptak az oldalunkon.

Persze ez csak a jéghegy csúcsa, bejártuk az internet legmélyebb bugyrait, hogy minden kedvezmény nálunk, azaz nálad landolhasson. Kategóriákra és külön áruházakra lebontva is keresgélhetsz a HelloBlackFriday-en, sőt magazin rovatunkat olvasgatva érdekes háttérinfókkal is gazdagodhatsz. Vannak cikkeink a Black Friday történetéről, a korábbi évek tapasztalatairól és előrejelzésekről, de találsz tippeket és trükköket is, amik jó pár kellemetlen pillanattól menthetnek meg. Egy biztos, ha fekete öves fekete péntekes akarsz lenni, itt a helyed!

Számos oldal Black Friday akciói már jelenleg is élnek, így érdemes azonnal nekilátni a szemezgetésnek: https://helloblackfriday.hu/

Kellemes és sikeres akcióvadászatot kívánunk!

Legújabb hírek
A Metaverzumon és a blokkláncon is túl című előadásunkat nagy várakozás övezte, nemcsak az irodán belül, hanem résztvevőink körében is!
március 31. 13:57
Generációk és fogyasztói szokások változása a metaverzum kapujában címen szervezett kerekasztal-beszélgetést a Protechtor, melynek meghívott vendége volt Novák Ferenc, a Neo Interactive integrált kommunikációs és social media üzletágának vezetője is.
március 11. 15:12
Social media business unit leaderünk, Novák Ferenc lassan már úgy járja a marketing konferenciákat és kerekasztal beszélgetéseket, mint anno Kodály Zoltán járta a magyar vidéket. Persze az alapvető eltéréseken kívül annyi különbséggel, hogy amíg Kodály gyűjtött, addig Feri ad: tudását próbálja átadni minél nagyobb közönségnek!
február 21. 14:41
Ismerj meg minket!
Fanni Social Media Manager
#socialmedia #tánc #kiskutyák #kávé #mégtöbbkávé