Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2021. november 17. 16:29
„It’s the most wonderful time of the year!” Igaz még egy hónap, amíg felcsendül az ismerős dallam, sokaknak már elérkezett az év legcsodálatosabb időszaka, a Black Friday akciók ideje! Mint már sok éve, idén is összegyűjtöttük a legkedvezőbb ajánlatokat a HelloBlackFriday.hu oldalon.

A rutinosabbak tudják, hogy nem csak a fekete péntek alatt érdemes ellátogatni kedvezménygyűjtő oldalunkra, hiszen egész évben igyekszünk egy helyre terelni a legjobb ajánlatokat, legyen szó Glamour-, Joy-, vagy egyéb márkanapokról. Természetesen a fekete péntek a legpirosabb ünnepünk, ilyenkor extra erőfeszítéssel gyűjtjük a legjobb akciókat, legyen szó óriási vagy pöttömnyi webáruházak kínálatáról. Az elektronikai eszközök minden Black Friday slágertermékei, így talán nem meglepő, hogy többek között az eMAG, az Extreme Digital, a Media Markt, az Euronics és a notebook.hu kedvezményei is helyet kaptak az oldalunkon.

Persze ez csak a jéghegy csúcsa, bejártuk az internet legmélyebb bugyrait, hogy minden kedvezmény nálunk, azaz nálad landolhasson. Kategóriákra és külön áruházakra lebontva is keresgélhetsz a HelloBlackFriday-en, sőt magazin rovatunkat olvasgatva érdekes háttérinfókkal is gazdagodhatsz. Vannak cikkeink a Black Friday történetéről, a korábbi évek tapasztalatairól és előrejelzésekről, de találsz tippeket és trükköket is, amik jó pár kellemetlen pillanattól menthetnek meg. Egy biztos, ha fekete öves fekete péntekes akarsz lenni, itt a helyed!

Számos oldal Black Friday akciói már jelenleg is élnek, így érdemes azonnal nekilátni a szemezgetésnek: https://helloblackfriday.hu/

Kellemes és sikeres akcióvadászatot kívánunk!

Legújabb hírek
A Raja, Európa egyik legnagyobb csomagolóanyag forgalmazója megérkezett a magyar piacra és minket kértek fel, hogy segítsünk a bevezetésben. B2B célcsoport esetében mindig nagyobb a kihívás, de álltunk elébe, így decemberben el is startolt a célzott kampány!
január 12. 09:43
Előkarácsonyi ajándékként ért minket az a nagyon kellemes meglepetés, hogy Különdíjat nyertünk szolgáltatás kategóriában Az Év Honlapja 2021 pályázaton! A dicsőséget a Helvetic Clinics fogászatnak készített weboldalunkkal érdemeltünk ki.
január 06. 09:40
Az ünnepek sem tántorítottak el minket attól, hogy még a nagy lazítások előtt megtartsuk a 3. digitális előadásunkat. A legújabb webináriumon a globális és hazai esport, valamint gaming piacot vettük górcső alá, hogy kiderítsük, hol tart jelenleg a szegmens és milyen hirdetési lehetőségeket rejt a szakma számára.
január 04. 16:57
Ismerj meg minket!
Ádám Social media manager
#socialmedia #insta #musician #foreland #azeneazkell