Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
január 06. 09:40
Előkarácsonyi ajándékként ért minket az a nagyon kellemes meglepetés, hogy Különdíjat nyertünk szolgáltatás kategóriában Az Év Honlapja 2021 pályázaton! A dicsőséget a Helvetic Clinics fogászatnak készített weboldalunkkal érdemeltünk ki.

Az Év Honlapja pályázat zsűrijének megítélése szerint a „a helvetic-clinics.hu fogászati oldal egy rendkívül informatív és felhasználóbarát honlap, amely a tartalmi elemek egyszerűsítésével és kreativitásával” köszönheti az elismerést. A weboldal létrehozása nem volt egyszerű feladat, hiszen a neo csapatának szinte minden tagja részt benne valamilyen formában, de úgy tűnik, hogy megérte a sok erőfeszítést. A felhasználói visszajelzések és a számok is azt mutatják, hogy a megújult oldal sokkal átláthatóbb, könnyen kezelhetőbb és informatívabb.

Köszönjük szépen a díjat Az Év Honlapja zsűrijének és természetesen a Helvetic Clinics-nek is, akik megbíztak bennünk annyira, hogy ránk bízzák weboldaluk újjászületését! Bízunk benne, hogy sok éve együttműködés áll még előttünk! Ha kíváncsi vagy pontosan mivel is nyertük el a nívós díjat, ide kattintva megtekintheted a weboldalt.

Legújabb hírek
A Metaverzumon és a blokkláncon is túl című előadásunkat nagy várakozás övezte, nemcsak az irodán belül, hanem résztvevőink körében is!
március 31. 13:57
Generációk és fogyasztói szokások változása a metaverzum kapujában címen szervezett kerekasztal-beszélgetést a Protechtor, melynek meghívott vendége volt Novák Ferenc, a Neo Interactive integrált kommunikációs és social media üzletágának vezetője is.
március 11. 15:12
Social media business unit leaderünk, Novák Ferenc lassan már úgy járja a marketing konferenciákat és kerekasztal beszélgetéseket, mint anno Kodály Zoltán járta a magyar vidéket. Persze az alapvető eltéréseken kívül annyi különbséggel, hogy amíg Kodály gyűjtött, addig Feri ad: tudását próbálja átadni minél nagyobb közönségnek!
február 21. 14:41
Ismerj meg minket!
Fanni Junior Art director
#graphicdesign #makeup #daschund #cutelittlethings