Rólunk

2002-ben alakultunk 2 fővel, egy laptoppal és egy modemes internetkapcsolattal. Több mint tíz évvel később a legnagyobb hazai független ügynökség vagyunk a full service digitális műfajban.

Egy évtized ezen a piacon hosszú idő, ami alatt annyi minden történhet. Főszereplők bukkannak elő a semmiből, és nagy nevek tűnnek el a semmibe. Az indulásunkkor még nem jelentett semmit a Facebook szó, ma már szinte nem jelent semmit a Netscape vagy a Napster.

A Neo Interactive viszont stabilan jelen van, és ugyanazt jelenti a kezdettől fogva: a kliséktől, sztenderdektől eltérő gondolkodást, új utak keresését, piacépítést és piacformálást.

Az ügynökségi üzemmód mellett ezért működtetünk b2c sajátmédiát, rendezünk „élménykonferenciákat”, jelentetjük meg évente a Digitális Média Tények Könyvét, vagy hoztuk létre például az Internetes Vásárlás Napja mozgalmat.

Ezért lehetett az, hogy Magyarországon ügynökségként először mi nyitottunk Google Adwords-fiókot, vagy legelsőként mi csináltunk social médiás kampányt. Folyamatosan figyeljük a piaci környezetet, és kísérletezünk, tesztelünk, aminek az eredményeit beépítjük a napi munkánkba. Több mint tíz év hosszú idő, mi mégis fiatalnak érezzük magunkat, aki előtt még ott a jövő és az egész világ. Kíváncsian várjuk!

Élet a Neo-ban

Van egy saját birodalmunk a Gellért-hegyen, melynek határán nem egy kék vagy egy piros kapszula, hanem egy sárga kocka vár. Páratlan tehetségek és páratlan projektek színesítenek minket, így páratlan helyen, a mágikus 9-es szám alatt van a bázisunk is. Akárhol is járj a neo-ban, minden szobát, teret, a kertet és a panorámaerkélyünket is alkotó mindennapjaink ihlették, formálták. #1stflooroasis #caféheaven #neoteam