Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
június 04. 11:49
2021-ben sem hagyjuk, hogy ügyfeleink mellett elmenjenek az év legfontosabb újdonságai, előrejelzései. Lessetek bele az idei trendprezentációnk részleteibe!

A trendprezentáció egy közel egy évtizedes neo-s hagyomány, melyben összefoglaljuk a legfontosabb piaci várakozásokat, az elmúlt év eredményeit és rávilágítunk olyan trendekre, amik az adott évben vagy az előttünk álló években várhatóak.

Az általános digitális trendek mellett a médiapiac változásait, várakozásait, a legnagyobb piaci szereplőit és ezek változásait mutatjuk be, de természetesen versenytárselemzéssel is készülünk partnereinknek.

A trendek közül nem maradhatnak ki a social media újdonságainak bemutatásai sem, közülük kiemelve a legizgalmasabb platformokat, lehetőségeiket, legnagyobb változásaikat.

De természetesen a média és a közösségi platformokra történő kitekintés mellett felvillantunk olyan egyéb digitális megoldásokat, amelyek bár még nem elterjedtek, de a következő időszak meghatározói lehetnek: legyen szó a podcastok további terjedéséről, a streaming erősödéséről, vagy az e-sportokról.

Ahogy tavaly sem, idén sem kerülhettük ki az egyik legmeghatározóbb témát: mégpedig, hogy a pandémia milyen hatással volt a digitális piacra, a költésekre, a platformokra, valamint milyen átalakulásokat hozott ezeken a területeken – izgalmas ezt nem csak ügynökségi, de ügyfél oldalról is részletesebben megismerni!

Ha pedig már az izgalmas fejleményeket érintjük: a DMTK (Digitális Média Tények Könyve) is hamarosan elérhető lesz, reméljük, hogy ti is várjátok!

Legújabb hírek
Megérkezett digitális piaci áttekintésünk legfrissebb változata, a DMTK 2021! A kiadás apropójából most megmutatjuk, milyen izgalmakat csomagoltunk egyedülálló kiadványunkba.
Hétfő 16:08
2021-ben sem hagyjuk, hogy ügyfeleink mellett elmenjenek az év legfontosabb újdonságai, előrejelzései. Lessetek bele az idei trendprezentációnk részleteibe!
június 04. 11:49
Felkértük Bolla Fanni Art Director kollégánkat, hogy vezessen be minket az elmúlt évek UI trendjeibe. Cikkünk első részében a már egy ideje uralkodó megoldásokról olvashattok.
április 12. 16:07
Ismerj meg minket!
Cini kutya
#iloveSuti #hülyemacskak #fejvadászokkíméljenek