Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2021. június 04. 11:49
2021-ben sem hagyjuk, hogy ügyfeleink mellett elmenjenek az év legfontosabb újdonságai, előrejelzései. Lessetek bele az idei trendprezentációnk részleteibe!

A trendprezentáció egy közel egy évtizedes neo-s hagyomány, melyben összefoglaljuk a legfontosabb piaci várakozásokat, az elmúlt év eredményeit és rávilágítunk olyan trendekre, amik az adott évben vagy az előttünk álló években várhatóak.

Az általános digitális trendek mellett a médiapiac változásait, várakozásait, a legnagyobb piaci szereplőit és ezek változásait mutatjuk be, de természetesen versenytárselemzéssel is készülünk partnereinknek.

A trendek közül nem maradhatnak ki a social media újdonságainak bemutatásai sem, közülük kiemelve a legizgalmasabb platformokat, lehetőségeiket, legnagyobb változásaikat.

De természetesen a média és a közösségi platformokra történő kitekintés mellett felvillantunk olyan egyéb digitális megoldásokat, amelyek bár még nem elterjedtek, de a következő időszak meghatározói lehetnek: legyen szó a podcastok további terjedéséről, a streaming erősödéséről, vagy az e-sportokról.

Ahogy tavaly sem, idén sem kerülhettük ki az egyik legmeghatározóbb témát: mégpedig, hogy a pandémia milyen hatással volt a digitális piacra, a költésekre, a platformokra, valamint milyen átalakulásokat hozott ezeken a területeken – izgalmas ezt nem csak ügynökségi, de ügyfél oldalról is részletesebben megismerni!

Ha pedig már az izgalmas fejleményeket érintjük: a DMTK (Digitális Média Tények Könyve) is hamarosan elérhető lesz, reméljük, hogy ti is várjátok!

Legújabb hírek
Május 26-án került megrendezésre legújabb digitális előadásunk, melynek témája a 2023-as év digitális trendjeinek áttekintése volt.
június 16. 14:12
A Metaverzumon és a blokkláncon is túl című előadásunkat nagy várakozás övezte, nemcsak az irodán belül, hanem résztvevőink körében is!
március 31. 13:57
Generációk és fogyasztói szokások változása a metaverzum kapujában címen szervezett kerekasztal-beszélgetést a Protechtor, melynek meghívott vendége volt Novák Ferenc, a Neo Interactive integrált kommunikációs és social media üzletágának vezetője is.
március 11. 15:12
Ismerj meg minket!
Emese graphic designer
#grafika #design #zemse #mókaéskacagás