Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
június 04. 11:49
2021-ben sem hagyjuk, hogy ügyfeleink mellett elmenjenek az év legfontosabb újdonságai, előrejelzései. Lessetek bele az idei trendprezentációnk részleteibe!

A trendprezentáció egy közel egy évtizedes neo-s hagyomány, melyben összefoglaljuk a legfontosabb piaci várakozásokat, az elmúlt év eredményeit és rávilágítunk olyan trendekre, amik az adott évben vagy az előttünk álló években várhatóak.

Az általános digitális trendek mellett a médiapiac változásait, várakozásait, a legnagyobb piaci szereplőit és ezek változásait mutatjuk be, de természetesen versenytárselemzéssel is készülünk partnereinknek.

A trendek közül nem maradhatnak ki a social media újdonságainak bemutatásai sem, közülük kiemelve a legizgalmasabb platformokat, lehetőségeiket, legnagyobb változásaikat.

De természetesen a média és a közösségi platformokra történő kitekintés mellett felvillantunk olyan egyéb digitális megoldásokat, amelyek bár még nem elterjedtek, de a következő időszak meghatározói lehetnek: legyen szó a podcastok további terjedéséről, a streaming erősödéséről, vagy az e-sportokról.

Ahogy tavaly sem, idén sem kerülhettük ki az egyik legmeghatározóbb témát: mégpedig, hogy a pandémia milyen hatással volt a digitális piacra, a költésekre, a platformokra, valamint milyen átalakulásokat hozott ezeken a területeken – izgalmas ezt nem csak ügynökségi, de ügyfél oldalról is részletesebben megismerni!

Ha pedig már az izgalmas fejleményeket érintjük: a DMTK (Digitális Média Tények Könyve) is hamarosan elérhető lesz, reméljük, hogy ti is várjátok!

Legújabb hírek
„It’s the most wonderful time of the year!” Igaz még egy hónap, amíg felcsendül az ismerős dallam, sokaknak már elérkezett az év legcsodálatosabb időszaka, a Black Friday akciók ideje! Mint már sok éve, idén is összegyűjtöttük a legkedvezőbb ajánlatokat a HelloBlackFriday.hu oldalon.
november 17. 16:29
Második felvonásához érkezett a Neo Interactive digitális előadás-sorozata. Az elmúlt év social media trendjeit körbejáró kurzus óriási népszerűségnek örvendett, hiszen száznál is többen hallgatták végig előadásunkat. Ha kíváncsi vagy, miről maradtál le, olvass tovább!
november 03. 12:06
Elérkezett a nagy nap! A fizikai kópia után már virtuálisan is kezedbe veheted az elmúlt év legmeghatározóbb digitális média és marketing trendjeit összefoglaló kiadványunkat. Miért érdemes „belelapozni”? Ezért:
november 02. 12:45
Ismerj meg minket!
Dénes Video content manager