Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
június 04. 11:49
2021-ben sem hagyjuk, hogy ügyfeleink mellett elmenjenek az év legfontosabb újdonságai, előrejelzései. Lessetek bele az idei trendprezentációnk részleteibe!

A trendprezentáció egy közel egy évtizedes neo-s hagyomány, melyben összefoglaljuk a legfontosabb piaci várakozásokat, az elmúlt év eredményeit és rávilágítunk olyan trendekre, amik az adott évben vagy az előttünk álló években várhatóak.

Az általános digitális trendek mellett a médiapiac változásait, várakozásait, a legnagyobb piaci szereplőit és ezek változásait mutatjuk be, de természetesen versenytárselemzéssel is készülünk partnereinknek.

A trendek közül nem maradhatnak ki a social media újdonságainak bemutatásai sem, közülük kiemelve a legizgalmasabb platformokat, lehetőségeiket, legnagyobb változásaikat.

De természetesen a média és a közösségi platformokra történő kitekintés mellett felvillantunk olyan egyéb digitális megoldásokat, amelyek bár még nem elterjedtek, de a következő időszak meghatározói lehetnek: legyen szó a podcastok további terjedéséről, a streaming erősödéséről, vagy az e-sportokról.

Ahogy tavaly sem, idén sem kerülhettük ki az egyik legmeghatározóbb témát: mégpedig, hogy a pandémia milyen hatással volt a digitális piacra, a költésekre, a platformokra, valamint milyen átalakulásokat hozott ezeken a területeken – izgalmas ezt nem csak ügynökségi, de ügyfél oldalról is részletesebben megismerni!

Ha pedig már az izgalmas fejleményeket érintjük: a DMTK (Digitális Média Tények Könyve) is hamarosan elérhető lesz, reméljük, hogy ti is várjátok!

Legújabb hírek
Idén harmadik alkalommal kértek fel minket, hogy tartsunk a MOL Alapítvány utánpótlás sportolóinak, edzőinek és a szülőknek online továbbképzést a social media felelősségteljes használatáról és brandépítési trükkjeiről.
Péntek 09:37
A tudás úgy jó, ha megosztják. Egyik fő neo-s alapelvünket követve indítottuk útnak webinárium sorozatunkat, ahol a digitális világ rejtelmeivel és trendjeivel igyekszünk megismertetni minden kedves érdeklődőt. Az első felvonásban az elmúlt időszak médiapiaci változásai kerültek górcső alá.
október 11. 10:30
A villámgyorsan változó digitális világgal tankönyvek néha nehezen tartják a lépést, így nem jön rosszul, ha az egyetemen szakmabeliektől, első kézből is érkezik néhány infó. Juci és Feri ebben próbált segíteni, amikor a tavalyi online óra után idén végre élőben mesélhetett digitális trendekről a Budapesti Műszaki Egyetem hallgatóinak. Vajon hívnak még minket? A cikkből kiderül!
szeptember 21. 16:22
Ismerj meg minket!
Zsuzsa senior media planner
#zsuzsci #elemzés #av #ct #tánc #darts #sütés-főzés