Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2020. október 22. 15:10
Milyen hozzávalók kellenek ahhoz, hogy kisüssük Magyarország legmenőbb receptmagazinját? Minőségi alapanyagok és egy profi csapat. Kattints és ismerd meg, milyen egy hamisítatlan digitális-kulináris élmény!

2011-ben indult el a Dr. Oetker online receptmagazinja, a sütnijó.hu. Mi 2015-ben kapcsolódtunk be a platform kommunikációs fejlesztésébe, azóta az oldal megjelenése, tartalmi struktúrája és digitális kampányai is a Gombocz utcai irodánk (boszorkány)konyhájában készülnek.

Idén a legfontosabb feladatunk az volt, hogy megújítsuk az oldal felépítését és UX/UI szempontból javítsunk a felületen – vagyis új köntösbe öltöztessük kedvenc receptmagazinunkat. 

A projekt célja és a koncepció

A projekt célja volt, hogy egy felhasználóbarát felületet hozzunk létre, ahol szívesen böngésznek, és töltenek el hosszabb időt a felhasználók. UX szempontból megvizsgáltuk a konkurencia oldalait és összegyűjtöttük azokat az elemeket, amelyek a leginkább segítik a felhasználót abban, hogy megtalálják a számukra legfontosabb, legérdekesebb tartalmakat.

Az oldal tervezése során a tartalmat helyeztük a középpontba. Mindent annak rendeltünk alá, hogy a felhasználók könnyen megtalálják a számukra érdekes recepteket, videókat vagy cikkeket. Fontos szempont volt, hogy ne csak felkeltsük, hanem meg is tudjuk tartani a felhasználók figyelmét.

A kampány legfontosabb mérföldkövei, tapasztalatai

A felhasználók többsége külső oldalakról érkeztek a konkrét recept aloldalakra, majd ezt követően elhagyták azt. Az elsődleges KPI-unk az volt, hogy ezt a látogatási időt növelni tudjuk, elcsábítsuk a látogatókat további oldalakra.

Figyeltünk arra, hogy a böngészés élménye folyamatos legyen, ezért a lista oldalakon egy »infinite scroll« kapott helyet. Ezeken kívül a tartalom középpontba helyezésénél arra is fókuszáltunk, hogy jól komponált és hatalmas képek kerülhessenek ki az oldalra.

Amire büszkék vagyunk

„Már több site fejlesztésben és relaunch-ban volt részem, de ez a mostani mind time menedzsmentben, gördülékenységben, rugalmasságban a legjobbak között volt! Gratulálok, szép munka volt, még egyszer köszönöm! A fejlesztőknek pedig külön köszönet, rég találkoztam ennyire nyitott és rugalmas csapattal!” – Filák Olivér; Digitális menedzser, Dr. Oetker.

Legújabb hírek
Az a megtiszteltetés ért minket, hogy kollégánkat meghívást kapott egy a jelenlegi e-commerce marketing helyzetét elemző kerekasztal beszélgetésre. Influencerek, generációs válság, nemzetközi vs. hazai, a tökéletes kampány receptje – mindenre fény derül!
Péntek 09:36
„It’s the most wonderful time of the year!” Igaz még egy hónap, amíg felcsendül az ismerős dallam, sokaknak már elérkezett az év legcsodálatosabb időszaka, a Black Friday akciók ideje! Mint már sok éve, idén is összegyűjtöttük a legkedvezőbb ajánlatokat a HelloBlackFriday.hu oldalon.
november 17. 16:29
Második felvonásához érkezett a Neo Interactive digitális előadás-sorozata. Az elmúlt év social media trendjeit körbejáró kurzus óriási népszerűségnek örvendett, hiszen száznál is többen hallgatták végig előadásunkat. Ha kíváncsi vagy, miről maradtál le, olvass tovább!
november 03. 12:06
Ismerj meg minket!
Laca back office manager
#család #zenevan #hazonkivul